• אודות
  • טופס הצעת מחיר
  • כל השפים
  • כל השפים הפרטיים
  • מגזין אוכל
  • פרטיות, נגישות, תנאי שימוש
  • פרסם באתר
  • ראשי
שינוי גודל פונט
ניגודיות
Accessibility by WAH
שף פרטי
  • ראשי
  • כל השפים
  • פרסם באתר
  • מחירון
  • סוגי שפים
    • גרילמן – מנגליסט
    • ייעוץ קולינרי למסעדות
    • מופע שף
    • שף אישי
    • שף לאירועי יוקרה
    • שף להצעות נישואין
    • שף לימי הולדת
    • שף פרטי אירוע חברה
    • שף פרטי אירועי שף
    • שף פרטי בוילה
    • שף פרטי בשטח
    • שף פרטי לאירועים
    • שף פרטי לאירועים בבית
    • שף פרטי ליום נישואין
    • שף פרטי למסיבת רווקות
    • שף פרטי עד הבית
    • שף קונדיטור
  • תפריטים
    • תפריט איטלקי
    • תפריט אסיאתי
    • תפריט דרום אמריקאי
    • תפריט טבעוני
    • תפריט טורקי
    • תפריט ים תיכוני
    • תפריט מרוקאי
    • תפריט ספרדי
    • תפריט צמחוני
    • תפריט צרפתי
    • תפריט רוסי

מלא את הטופס ושפים נבחרים יחזרו אליך עם הצעת מחיר

ללא כל התחייבות !

אזור פעילות

סוגי כשרות

איזה סוג שף אתה צריך?

איזה מטבח אתה אוהב?

איזה סוג תפריט תרצה?

כולל קורס\סדנא?

* המסומן בכוכבית אלו שדות חובה

מתכוני מרק מיוחדים

מתכוני מרק מיוחדים

מתכוני מרק מיוחדים

שלושה מתכונים מרקים שיחממו לכם את החורף הקרוב

הגשם כבר כאן ואין כמו מרק חם ומנחם לימים הקרים. קבלו שלושה מתכונים שיעזרו לכם לעבור את העונה הקרה שלפנינו בנעימים.

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch

 

מרק אפונה

מרק אפונה_קרדיט צילום קופרבוש סטודיו

מרכיבים:

500 גרם אפונה מיובשת

500 גרם תפוחי אדמה

2 בצלים

½ מקל כרישה

250 גרם גזר

100 גרם סלרי

1.5 ליטר מים

4 נקניקיות וינר

מלח

פלפל

הוראות הכנה:

משרים את האפונה ללילה שלם.

למחרת מקלפים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה והגזר.

קולפים וחותכים דק את הבצל.

שוטפים וקוצצים דק את הכרישה.

מסננים את האפונה.

שמים סיר על הכיריים, מוסיפים מרגרינה ומחממים לטמפרטורה גבוהה.

מוסיפים את הבצלים, תפוחי האדמה והגזר ומקפיצים בסיר.

לאחר מכן מוסיפים את האפונה, מוזגים מים, מביאים לרתיחה ולאחר מכן מכבים את האש.

מורידים את עוצמת הטמפרטורה ולבשל עד שהאפונה רכה (בערך 60-90 דקות).

כשהאפונה מבושלת, מוזגים כמחצית מהכמות לקערה וטוחנים אותה עם מערבל מזון עד להפיכתה למחית.

לאחר מכן מחברים בין המחית לבין הקערה עם האפונה השלמה ומכניסים שוב לסיר.

מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.

חותכים את הנקניקיות לפרוסות ומוסיפים למרק.

מוזגים את המרק לקערות או צלחות ומקשטים בפטרוזיליה.

טיפ: האפונה מתעכלת יותר אם מי ההשריה לא משמשים לבישול. המליחו את המרק רק לאחר הבישול, אחרת האפונה תזדקק לזמן בישול ארוך בהרבה.

מרק קצף

מרק קצף_קרדיט צילום קופרבוש סטודיו

מרכיבים:

300 גרם אפונה קפואה

50 גרם סלרי

1 קורט מלח

1 קורט פלפל

50 גרם עשבי תיבול טריים וטחונים

50 מ"ל שמנת לפי הטעם

הוראות הכנה:

שמים את האפונה והסלרי בסיר עם מעט מים.

מביאים לרתיחה על עוצמת הכיריים הגבוהה ביותר ולאחר מכן מנמיכים.

חותכים את עשבי התיבול לחתיכות קטנות.

כשהאפונה רכה מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבלים בבלנדר עד שמתקבל מרק קצף.

מתבלים שוב בתבלינים.

מוזגים את המרק ומקשטים בעשבי תיבול.

מרק עדשים:

מרק עדשים_קרדיט צילום קופרבוש סטודיו

מרכיבים:

100 גרם עדשים

1 גזר גדול

1 בצל

1 כרישה

1 שורש סלרי

4 נקניקיות מעושנות

2 תפוחי אדמה

מלח

פלפל

1 כף קמח

2 כפות שמן

פטרוזיליה

1 ליטר מים

הוראות הכנה:

קולפים את הבצל וחותכים אותו דק.

מחממים סיר על הכיריים.

מוסיפים את השמן והבצל הקצוץ עד שהבצל נהיה שקוף

מוסיפים את הגזר, הסלרי והכרישה ומבשלים למשך 2 דקות.

מוסיפים את העדשים והמים. מניחים להן להתבשל כ-20 דקות על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב לסירוגין.

שוטפים, מקלפים וחותכים בינתיים את תפוחי האדמה לקוביות.

מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והנקניקיות למרק.

מניחים לרכיבים להתבשל עוד 10 דקות.

מסירים את הסיר מהכיריים, מוסיפים את כף הקמח ומערבבים בעזרת מטרפה.

מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ולבסוף מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים.

מוזמנים לשתף
FacebookTwitterEmailWhatsApp
מתכוני מרק מיוחדים

סוגי שפים

  • ייעוץ קולינרי למסעדות
  • שף פרטי לאירועים
  • שף פרטי אירוע חברה
  • ארוחת שף פרטית
  • שף פיצות בטאבון
  • שף פרטי לבת מצווה
  • שף פרטי לזוג
  • שף פרטי עד הבית
  • שף פרטי על חוף הים

כתבות

  • שף פרטי שי קפויה
  • קרן מגשי פירות
  • מתכון למילקשייק מוקה שוקולד בראוניס
  • מתכננים ארוחה חלבית לשבועות? שף רוני מייעץ
  • שף רוני לייקין לשירותכם
  • מרק שעועית עשיר, מלא בטעמים  ומנחם
  • מתכוני מרק מיוחדים

מפת אתר

  • עמוד הבית
  • אודות
  • מגזין אוכל
  • פרסם באתר
  • כל השפים הפרטיים
  • פרטיות, נגישות, תנאי שימוש
  • טופס הצעת מחיר

© כל הזכויות שמורות לפורטל השפים הפרטיים בישראל 2018

אודות | תנאי שימוש באתר
בראש פרסום ושיווק בע''מ | עיצוב שיער | מעצבי שיער | מגזין היופי של ישראל | תוכנת ניהול לעסקים | פאות רפואיות | תוספות שיער | צמידי שיער | פאות |תאורה לבית

שפים פרטיים – רוצים להופיע באתר? להיחשף ליותר אנשים? להגדיל את מאגר הלקוחות שלכם?
התקשרו ודברו איתנו

Our Spring Sale Has Started

You can see how this popup was set up in our step-by-step guide: https://wppopupmaker.com/guides/auto-opening-announcement-popups/